9 Şubat 2017 Perşembe

Eğitim için U-Play Mat




 




Buruşmuş, kırılmış veya çiğnenmiş kartlardan bıktınız mı? Resim kartlarınızı terapi sırasında hasar görmesini engellemek için mükemmel bir araç.

U-Play Mat, yüzeyi üzerinde, terapist ya da öğretmen dışarıda otururken "U" ağzının içine oturmasına izin veren 10 açık cepli, U-şeklinde bir hasır. Bu düzenleme, göz teması ve yüz yüze etkileşim için mükemmel bir ortam oluşturuyor.
U-Play Mat Malzemeler Photo Flash Kartları Hayvan Kartları ve Yemek Kartları
Öğretim materyali 2 set. Her set  25 çift kart toplam elli karttan oluşuyor. Eşleme çalışması yapabilmeniz için. Kart 16 x 14, kalın ve dayanıklı bir Kart seti, nemli bir bez ile silinebilir . Kartların bir tarafında kelime,diğer tarafında  kelimeyi karşılayan eğlenceli ve güel bir resim bulunmaktadır.Çocukların söz dağarcığını geliştirmek için etkili ve eğlenceli bir çalışma materyali.
U-Play mat, terapistler, eğitimciler, ebeveynler ve bakıcılar için Dr Jen'in Aşamalı Öğrenme Malzemeleri ,Resim Kartları ile U-Play Mat'ı kullanarak bir eğitim programını organize etmek ve uygulamak için bir kılavuza sahiptir. Önerilen etkinlikleri referans olarak kullanarak, ekibinizin çocuğun eğitim programını tartışmak ve öğretim oturumlarında tutarlı bir yaklaşım sürdürmek için ortak bir dil geliştirmesine yardımcı olabilirsiniz. Kılavuz tamamen tekrarlanabilir, bu nedenle ailelerinizin evde yapması için fotokopi etkinlikleri yapabilirsiniz.
Etkinlik Kılavuzu, 19 adet özel olarak tasarlanmış, tekrarlanabilir veri sayfalarını içerir. Çocuğun yanıtlarını kaydetmek ve ilerlemesini izlemek için bu sayfaları her gün kullanmalısınız.

Kitaptaki önerilen tüm etkinlikler, ev, okul, terapi veya rehabilitasyon ortamına kolayca adapte edilebilir. U-Play Mat genişliği ayrıca, ihtiyaç duyulduğunda bir hastane yatağını bir kurumsal veya rehabilite edici ortamda kullanmak için dikkatle tasarlanmıştır.
U-Play Mat, patent bekleyen bir tasarımdır. Ek özellikler şunları içerir:

Mat cepler kartlardan biraz daha büyüktür, bu sayede kartlar kolayca yerleştirilebilir ve çıkarılabilir
Cepler kare, böylece hem yatay hem de dikey kartlar kullanılabilir
Mat, dayanıklı ve kolay temizlenebilen vinilden yapılmıştır ve sınıf kullanımında mükemmel bir hale getirir
Kart kenarı kesilip alınmamak için yuvarlatılmıştır.
Küçük parçalar ya da dizeler yok
Üretim sonrası numuneler, güvenlik için sertifikalı üçüncü taraf laboratuarlar tarafından test edilir
Vinil hasır 4 fit genişliğinde ve 3 fit derinliğindedir.

https://www.stageslearning.com/products/u-play-mat-for-eduation

 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder